مواد لازم برای تهیه مرغ شکم پر مازندرانی :
سبزی معطر ( گشنيز،جعفری،برگ سير تازه ) | ۴۰۰ گرم |
پياز رنده شده متوسط | ۱ عدد |
گردو پودر شده | ۱۰۰ گرم |
رب انار | ۲ قاشق سوپخوری |
نمك و فلفل و ادويه | به ميزان لازم |
زعفران دم شده | به ميزان لازم |
مرغ | ۱ عدد ( ۱/۵ كيلو گرم ) |
آلو | ۱۰ تا ۱۵ عدد |
زرشک | ۳ قاشق سوپخوری |
طرز تهیه مرغ شکم پر :
پياز رنده شده را تفت می دهيم تا كمی طلايی بشود بعد سبزی خرد شده را اضافه كرده كمی تفت مي دهيم، آلو خرد شده و زرشک را اضافه كرده نمک و فلفل و ادويه را اضافه می كنيم، رب انار را اضافه مي كنيم و بعد گردو را اضافه می كنيم، تمامی مواد را خوب مخلوط كرده درون شكم مرغ را با اين مواد پر كرده و آن را می دوزيم، مرغ را درون روغن سرخ كرده و با چند عدد آلو و كمی آب می گذاريم بپزد.