loading...
سیاست یعنی عشق

طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی

مواد لازم خمیر پیتزا ایتالیایی :

مخمر خشک فعال   یک ونیم قاشق سوپ خوری 
    شکر   دو قاشق چای خوری
  آب گرم -100 تا 110 درجه فارنهایت     دو فنجان
 نمک     دوقاشق غذاخوری
 آرد    شش فنجان
روغن زیتون      دو قاشق غذا خوری 

 

طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی :

طرز درست کردن خمیر پیتزا ایتالیایی, مواد لازم خمیر پیتزا ایتالیایی

خمیر پیتزا ایتالیایی


مرحله 1

در یک کاسه کوچک، ترکیب مخمر، شکر، آب را به آرامی هم بزنید تا حل شود و به مدت 5 تا 10 دقیقه استراحت کند.


مرحله 2

طرز تهیه پیتزا ایتالیایی, طرز تهیه غذاهای ایتالیایی

مخمر و روغن را به نمک و آرد اضافه کنید


ابتدا ترکیب نمک و آرد را چند بار با هم خوب مخلوط می کنیم و بعد مخلوط مخمر و روغن زیتون را اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید.


مرحله 3

نحوه درست کردن خمیر پیتزا ایتالیایی, طرز تهیه انواع خمیر پیتزا

خمیر را به خوبی ورز بدهید


در این حالت خمیر چسبناکی بوجود می آید، کمی روی میز کار آرد می پاشیم و خمیر را از ظرف خارج کرده و خوب ورز می دهیم تا دیگه به دست نچسبد.


مرحله 4

مواد لازم خمیر پیتزا ایتالیایی, طرز تهیه خمیر پیتزا

روی خمیر را نایلون بکشید و در جای گرم استراحت دهید


خمیر را داخل یک ظرف قرار می دهیم و روی آن را با کیسه نایلونی می پوشانیم و می گذاریم در یک جای گرم به مدت یک ساعت استراحت کند.

سس ایتالیایی:

طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی, طرز درست کردن خمیر پیتزا ایتالیایی

طرز تهیه سس ایتالیایی

 

مواد لازم برای سس ایتالیایی :

پودر سیر 1 قاشق چایخوری
پنیر پارمزان 3 قاشق سوپخوری
 آب ولرم 1 لیوان
رب گوجه     200 گرم
ریحان   1/4 قاشق چایخوری
مرزنجوش (اختیاری) 1/4 قاشق چایخوری
پونه 1/4 قاشق چایخوری
پودر پیاز 3/4 قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
عسل 2 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز 1/8 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری  
 
طرز تهیه سس  پیتزا ایتالیایی :
برای تهیه سس پیتزا، در یک کاسه، رب گوجه فرنگی، آب، پودر سیر، پودر پیاز، پنیر پارمزان، پونه، (مرزنجوش)، ریحان، عسل، فلفل قرمز و فلفل سیاه و نمک را با هم خوب مخلوط کنید.

 

این مخلوط را به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند و سس آماده شود.

 

سپس سس پیتزا را بر روی خمیر پیتزا بمالید و پیتزا را به دلخواه خود آماده کنید.

 

درست کردن خمیر پیتزا ایتالیایی, طرز تهیه پیتزا ایتالیایی

طرز تهیه سس ایتالیایی


نکاتی برای سس ایتالیایی :

منظور از جای گرم برای گذاشتن ظرف خمیر مایه بمدت 5 دقیقه در محیطی با دمای حدود 40 درجه می باشد که برای این کار می توانید مایکروفر را گرم کنید و سپس ظرف را درون مایکروفر به مدت 5 دقیقه قرار دهید، حتی می توانید آن را در کنار شوفاژ یا هر منبع گرمایی دیگری بگذارید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نرم افزار رسمی ما

    نرم افزار رسمی ما را دانلود کنید

      و مطالب سایت را درگوشی 

        اندروید خود دریافت کنید.

     برای دانلود روی لینک زیر کلیک کنید.


    آمار سایت
  • کل مطالب : 1140
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 8
  • آی پی دیروز : 30
  • بازدید امروز : 47
  • باردید دیروز : 64
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 832
  • بازدید ماه : 1,236
  • بازدید سال : 31,145
  • بازدید کلی : 608,393